Serviciile noastre

 


Expertiza Noastra
0
Ani Experienta
0
Clienti Multumiti
Sute de clienti si-au indeplinit visele, dorintele si obiectivele accesand serviciile de consulatanta si brokeraj credite ale THE ROYAL BROKERS. 
 
Eficienta lor in relatiile comerciale cu bancile a crescut cu minim 30%. Putem obtine si pentru dumneavoastra rezultate similare.
 
Le multumim tuturor pentru increderea acordata si pentru recomandarile facute. Si va asiguram de acelasi profesionalism, pasiune si disponibilitate de a va ajuta si pe dumneavoastra sa va indepliniti visele, dorintele si obiectivele.


Creditul de Nevoi Personale

Oferte personalizate cu sume finantate de pana la maxim 300.000 ron, fara avans, fara giranti, sau facturi justificative, in functie de profilul fiecarui client. Aprobare in 48 de ore de la data depunerii dosarului de creditare.

Refinantari Credite

Oferte negociate cu sume refinantate pana in limita a 300.000 ron, in functie de bonitatea clientului. Simplu, practic si usor de obtinut, acesta este creditul de refinantare.

Credit Ipotecar

Si tu poti intra in posesia casei mult visate prin intermediul creditului ipotecar personalizat de brokerul tau personal – THE ROYAL BROKERS. Sume finantate de pana la 10 milioane lei, in conformitate cu solvabilitatea clientului. Aprobare rapida a creditului ipotecar, evaluare si notar asigurate de noi.

Prima Casa

Ne bucuram sa putem contribui la achizitia rimei tale case prin programul Prima Casa. Consultanta gratuita din partea noastra si suport asigurat marca THE ROYAL BROKERS pe toata derularea procesului de aprobare al crditului.